Entertainment voor de zorg

 

                               Oprichter : Henk Vink - Directeur van de Stichting

      Henk is geen onbekende in de muziek. De geboren Hilversummer treedt al meer dan 35 jaar op in binnen en buitenland.

       De inmiddels 60 jarige Henk heeft veel ervaring als vrijwilliger op allerlei locaties. Nadat hij zelf is getroffen door een zwaar hart infarct is hij veel gaan doen in de zorg.

       Hij treedt op in in verzorgingstehuizen en op locaties voor verstandelijk beperkte mensen. Ook maakt Henk zich sterk voor zieke kinderen. Hij zingt veel liedjes uit het Hollandse repertoir. Daarnaast treed hij op als "Plimpie de Clown" of als Goochelaar. Maar daar blijft het niet bij. Met zijn vele typetjes tovert hij bij de mensen een lach op hun gezicht.

 

                  Oprichter : Leon Lutterman { Troebadoer } - secretaris van de Stichting

       Leon heeft zijn sporen meer dan verdiend in de muziek, Hij schreef honderden liedjes en bracht maar liefs 6 CD's uit met eigen werk. Als Troebadoer treedt hij op door het hele land. Deze zanger en dichter is tevens met veel plezier dirigent van verschillende zangkoren. Ook is hij al meer dan 25 jaar beroeps muzikant. Bij gemeentes, scholen, en in de zorg instellingen kan je Leon tegenkomen.

 

                        Oprichter : Bianka Nedyalkova - Penning meester van de Stichting.

       Bianka is via het conservatorium in Bugarije gaan werken in de Opera Theater wereld. Ze trad op in de mooiste Opera van Ruse en Stara Zagora. Nu is zij aangesloten bij het Opera koor in Almere. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in de Jazz & Blues, Pop en Gospel muziek. Met haar prachtige stemgeluid en muzikale inbreng, neemt Bianka de mensen mee op een muzikale reis naar landen als Bulgarije,  Spanje en Duitsland. En laat zij mensen genieten van de muziek over de grensen. Bianka zingt en spreekt  in zeven talen.

 

 

 

 

 

Stichting QuastMusic  |  www.henkvink.info